Magiska Gongbad

LÖRDAG 20 DEC 14.00-17.00 OCH SÖNDAG 21 DEC 14.00-17.00


Vi startar med djupverkande Kundalini yoga en kort vila till klangskålarnas ljuva toner. Efter en yogisk närande fika bäddar vi ner oss på yogamattorna för 60 minuters gongbad.
För denna helande upplevelse betalar du 350 kr. Till dig som bjuder med en vän som inte upplevt Wasstuna så får ni uppleva detta tillsammans för priset av en, 350 kr.
Eller ta med hela familjen och betala 450 kr

 

Gongbad är helande och transformerande som hjälper din kropp, känsla och själ att komma i samklang. Hela din varelse får stark healing och djup avslappning. Du ligger nerbäddad på våra yogamattor i 100 % ull, en skön ull pläd att stoppa om dig med.

Det räcker med att lyssna på första anslaget för att höra och känna att vibrationerna gongen lämnar ifrån sig inte liknar andra ljud. Ljudvågor sköljer över dig, oräkneliga toner – både de hörbara för örat och tonerna som endast det undermedvetna uppfattar, undertoner, övertoner och alla de toner emellan – stiger och sjunker, blandar sig och bygger på varandra, lager på lager. För dig varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandets begränsning där du kan nå en djup avslappning som inte ens sömnen kan ta dig till. Det är i denna djupa avslappning energimässiga blockeringar, känslomässiga knutar och kroppsliga spänningar har chans att lösas upp. Ljudet av gongen är det närmaste vi kan komma universums expansion. Att slappna av i gongens vibrationer är att tillåta dig själv att expandera, vara det största, bästa och vackraste du kan vara.

 

FULLT

 

Fredrik WastingComment