Yin & KundaliniYoga

90 MINUTER

Vi kombinerar två fantastiska yogaformer i denna unikt sammansatta yogakurs tisdagar kl 19.00-20.30. I varje klass ingår Kundalini och YinYoga, vila till gongarnas vibrationer och meditation. Varje pass är 90 minuter långt. Första halvan av passet njuter vi av att få upp energiflödet med den mer dynamiska KundaliniYogan. Vi tar oss sedan ner i kroppen med hjälp av YinYogan. Den tar oss till lugnet och avslappningen. Vilan till Gongarnas vibrationer tar oss ännu djupare i kroppen så att fysiska och psykiska blockeringar kan släppa. Passet avslutas med en meditation. KundaliniYoga är en enkel men kraftfull yogaform som stärker oss både mentalt och fysiskt. Vi utför enkla dynamiska rörelser som vi kombinerar med vår andning. Genom dessa enkla rörelser frigör vi ny energi. Det medvetna andetaget och meditationen hjälper oss till en inre balans och djupare medvetenhet. KundaliniYoga är effektiv mot stress, ökar kroppens rörlighet, ger kraft, stärker nervsystemet, skapar ett inre lugn. YinYoga är en mjuk och tillåtande yogaform. YinYogan aktiverar parasympatiska nervsystemet som leder oss till lugn och harmoni vilket ofta leder till en bättre sömn men har även en god effekt mot smärta, stress och spänningar. Välj en av kurserna eller båda. Väljer du båda får du 600kr i rabatt.

Dag: Tisdagar
Tid: 19.00-20.30
Start: 5 Februari
Slut: 21 Maj
Uppehåll: 16 April
Pris: 2.550 Kr för hela kursen
Drop In: 250 Kr boka platsen på hemsidan


KundaliniYoga

90 MINUTER

Är en enkel men kraftfull yogaform som stärker oss både mentalt och fysiskt. Vi utför enkla dynamiska rörelser som vi kombinerar med vår andning. Genom dessa enkla rörelser frigör vi ny energi. Det medvetna andetaget och meditationen hjälper oss till en inre balans och djupare medvetenhet. KundaliniYoga är effektiv mot stress, ökar kroppens rörlighet, ger kraft, stärker nervsystemet, skapar ett inre lugn. En yogaforma som hjälper oss att bli starka både psykiskt och fysiskt. Välj en av kurserna eller båda. Väljer du båda får du 600kr i rabatt.

Dag: Söndagar
Tid: 19.00-20.30
Start: 3 Februari
Slut: 26 Maj
Uppehåll: 21 April
Pris: 2.550 Kr för hela kursen
Drop In: 250 Kr boka platsen på hemsidan


Kostnadsfri prova-på Yoga 29:e 31:a januari

Varmt Välkommen du som ännu inte provat att yoga på WasstunaYoga. Du som redan går och yogar på WasstunaYoga får gärna ta med sig vän som önskar prova. Prova-på passen är på tisdag den 29:e januari - KundaliniYoga. På torsdag den 31:a januari ger vi YinYoga. Prova-på passen startar kl 19.00. Vi öppnar upp kl 18.45. Efter prova på passet kl 20.30 bjuder vi på vårt eget ekologiska mynta te i loungen. Du bokar din kostnadsfria prova-på pass här på hemsidan.

Varmt Välkommen

Annette 

Wasstunas Klippkort:

Klippkort Ger dig 10 yogapass på valfri Yogakväll under terminen. 

KOSTNAD: 2000 Kr